ARTVİN BELEDİYESİ TÜRK MUSİKİ KOROSUNDA MÜTHİŞ KONSER

Genel 16/06/2023 23:18

Belediye Başkanımız Sn. Demirhan Elçin ve eşi Suna Elçin, Belediyemiz Türk Musiki Korosu tarafından hazırlanan halk konserine katıldı.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde, Koro Şefi Özgür Genç yönetiminde; Türk Sanat Müziği ve ve Türk Halk Müziği olmak üzere 2 bölümden oluşan halk konserinde koro hemşehrillerimize coşkulu bir gün yaşatarak büyük bir beğeni kazandı.

Program sonunda sahneye çıkan Başkan Elçin, bu güzel konser için Koro Şefi Genç’e, tüm koristlere, solistlere ve saz ekibine teşekkür ederek teşekkür belgesi taktim etti.

Dinleyicilerden tam not alan konsere; İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Şeref Öngüner, Belediye Meclis Üyeleri ve müzikseverler katıldı.